Телефони за поръчки:

0876 699 466

088 4854 343

Телефони за поръчки:

0876 699 466

088 4854 343

Твоята кошница е празна!

Телефони за поръчки:

0876 699 466

088 4854 343

ALEXANDER SHOROKHOFF SWAN LAKE 40MM LIMITED EDITION 30PCS AS.PT-SL3

ALEXANDER SHOROKHOFF SWAN LAKE 40MM LIMITED EDITION 30PCS AS.PT-SL3


Каталожен номер: AS.PT-SL3

Наличен

цена 5 998,00 лв.

Кредитен модул TBI Bank 19.68
Купи на изплащане с ТБИ Банк
Loading ....

БЕЗПЛАТНА доставка

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички поръчки!

Гаранция

100% оригинален продукт

оторизиран представител

международна гаранция

Поръчай на: 0876 699 466

Марка : ALEXANDER SHOROKHOFF

 

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колекция AVANGARDE
Вид Мъжки
Калибър 2612 AS
Механизъм

Ръчно навинане и аларма

Енергиен резерв 38часа 
Камъни 18 камъка
Каса Благородна стомана  
Циферблат Син и седеф  
Водоустойчивост 30 м
Стъкло Сапфир кристал, антирефлексно двустранно покритие
Диаметър 40mm
Каишка Каишка от кожа на алигатор с клипс от масивна неръждаема стомана
Дебелина на касата 11.50 mm
Гаранция 2 години
Лимитиран 30 броя

 

ЛЕБЕДОВО ЕЗЕРО
Ръчен часовник-Будилник с въртящ се алармен диск.

Петър Чайковски е бил майстор на елегантността. В неговото изпълнение и в написаната от него музика. Същото важи и за аналога, разработен от "Александър Шорохов".
Новият модел от линията часовници с аларма на Чайковски "Лебедово езеро AVG" отново е посветен на неговия най-известен балет - Лебедово езеро. И това не е случайно, тъй като цифрите на цветния диск на будилника, който е поставен в центъра на часовника, са проектирани и разработени в извит стил. Твърди се, че този стил, с извитата си форма, напомня на световноизвестния балет, чиято световна премиера е през 1877 г. в Болшой театър в Москва.
И до днес „Лебедово езеро“ е част от стандартния репертоар на класическите балетни трупи и новият модел на „Александър Шорохов“ връща тази слава към живота.

Цветният диск в центъра на циферблата се използва за настройка на аларменото време и е вграден в сложна двуслойна конструкция на циферблата. В областта на шест часа има малка плочка със стрелка. Ако зададете желаното време за аларма точно с тази малка стрелка, тогава ще прозвучи лек алармен сигнал. Този алармен диск може да се настройва от отделна корона, която се намира в областта на 11 часа на корпуса. Когато короната се завърти по посока на часовниковата стрелка, дискът се върти в обратна посока, т.е. обратно на часовниковата стрелка.

Външната част на циферблата на зеления вариант въплъщава мекотата на часовника с лек седеф, докато вътрешният алармен диск блести в наситено зелено. Часовата и минутната стрелка са проектирани в обичайния стил на "Александър Шорохов" с фосфорисциращ материал, така че времето да може лесно да се разчита дори през нощта.

Специалната характеристика на този нов часовник обаче е шарнирният двоен корпус. Тази допълнителна функция позволява на собственика на този часовник- будилник да има неограничен поглед върху часа дори когато е легнал и да се наслаждава на приятния звук на алармата.

Гравьорите на мануфактурата за часовници "Александър Шорохов" също са свършили страхотна работа със завършването на механизма. 

С ограничение от 30 броя на цвят на циферблата, този елегантен часовник-будилник е посветен на годишнината от производството.

МЕХАНИЗЪМ: РЪЧНО НАВИВАНЕ
ВОДОУСТОЙЧИВОСТ: 3 ATM
СТЪКЛО: САПФИР КРИСТАЛ
ВИД: МЪЖКИ ЧАСОВНИК
СЕРИЯ: AVANTGARDE COLLECTION
ЛИМИТИРАНИ МОДЕЛИ: ЛИМИТИРАН