Телефони за поръчки:

088 4854 343

0876 699 466

Телефони за поръчки:

088 4854 343

0876 699 466

Твоята кошница е празна!

Телефони за поръчки:

088 4854 343

0876 699 466

Enduro™ 3

Enduro™ 3


Каталожен номер: 010-02751-01

Наличен

цена 1 769,00 лв.

Кредитен модул TBI Bank 19.68
Купи на изплащане с ТБИ Банк
Loading ....

БЕЗПЛАТНА доставка

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички поръчки!

Гаранция

100% оригинален продукт

оторизиран представител

международна гаранция

Поръчай на: 0884854343

Марка : GARMIN

СЪЗДАДЕН ЗА НАЙ-ТЕЖКИТЕ ИЗПИТАНИЯ

Преминете отвъд Вашите граници, цели и всичко, което сте смятали за възможно с Enduro 3 — ултра-производителният GPS смарт часовник, който е по-лек с по-дълъг живот на батерията.

СЛЪНЧЕВАТА ЕНЕРГИЯ ОСИГУРЯВА ЕКСТРЕМЕН ЖИВОТ НА БАТЕРИЯТА ЗА НАЙ-ДЪЛГИТЕ СЪСТЕЗАНИЯ

ВЗЕМЕТЕ ДО 320 ЧАСА ЖИВОТ НА БАТЕРИЯТА В GPS РЕЖИМ1

ВГРАДЕНОТО LED ФЕНЕРЧЕ ЩЕ ВИ ПОМОГНЕ В НАПРАВЛЕНИЕТО В ПРИКЛЮЧЕНИЕТО

SATIQ™ ТЕХНОЛОГИЯТА И MULTI-BAND GPS ОСИГУРЯВАТ ПРЕВЪЗХОДНА ТОЧНОСТ НА ПОЗИЦИОНИРАНЕ

DYNAMIC ROUND-TRIP ROUTING ВИ ВРЪЩА У ДОМА НАВРЕМЕ

ОСТАНАЙТЕ НА ТРАСЕТО С ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАРЕДЕНИ TOPOACTIVE КАРТИ

ИЗДРЪЖЛИВС лек дизайн от само 63 гр., заедно с титаниев безел и устойчиво на надраскване сапфирено стъкло, Вие ще сте готови да поемете най-трудните предизвикателства с Enduro 3. UltraFit найлоновата каишка осигурява комфорт на дълги разстояния.

НЕВЕРОЯТЕН ЖИВОТ НА БАТЕРИЯТАПолучете до 90 дни живот на батерията в режим на смарт часовник2 или 320 часа в GPS режим със соларно зареждане1 — всичко това с постоянно включен дисплей.

ВГРАДЕНО LED ФЕНЕРЧЕИстински интегриран фенер с променлив интензитет на светлината и червена светлина за безопасност Ви дава по-голяма осведоменост в тъмното, осигурявайки удобно осветление, когато имате нужда от него. Strobe режимът може дори да съответства на Вашия каданс на бягане.

РАЗШИРЕНИ СИЛОВИ ТРЕНИРОВКИПовишете производителността на тялото си с целеви планове за силови тренировки и спорт-специфични тренировки за атлети от всякакъв вид.

ГОТОВ ЗА ПЪТЕКИТЕСъс специфични за пътеката функции като VO2 макс. за бягане по пистата, темпо, коригирано според наклона и NextFork™ насоки, смарт часовникът Enduro 3 е създаден, за да Ви помогне да преодолеете най-трудните бягания и състезания.

ПОДОБРЕНА НАВИГАЦИОННА КАРТАДинамична функция за двупосочно маршрутизиране Ви позволява да въведете колко далеч искате да стигнете — и да получите предложени маршрути, които ще Ви върнат обратно навреме. Можете също да видите контурите на терена на TopoActive карта2 и да имате достъп до предварително заредени карти за голф игрища и ски курорти по целия свят.

ИЗПЪЛНЕНИЕ

TRAIL RUN VO2 MAXИзчислете VO2 max, чрез коригирате въз основа на променящите се условия на пътеката и терена, които могат да повлияят на производителността при бягане.

VISUAL RACE PREDICTORПолучете прогноза какво може да бъде Вашето темпо за 5K, 10K, полумаратон и маратон.

PACEPRO™ ТЕХНОЛОГИЯ Планирайте стратегия за деня на състезанието с GPS-базирано насочване на темпото за избрано трасе или разстояние.

CLIMBPRO ФУНКЦИЯВижте информация в реално време за Вашите текущи и предстоящи изкачвания за изтеглени трасета.

GRADE-ADJUSTED PACEВземете еквивалентното си темпо на бягане при същото усилие на равна земя или при изкачване.

ВРЕМЕ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕРазберете колко време трябва да се възстановите преди следващата си тренировка с голямо усилие въз основа на последната Ви тренировка.

RACE WIDGETПодгответе се за следващото си състезание със съвети за тренировки, персонализирани ежедневни предложения за тренировки и др.

PERFORMANCE METRICSИзмерете ефективността си с усъвършенствани показатели за тренировки, като VO2 max, тренировъчно натоварване и други.

ULTRARUN АКТИВНОСТИзползвайте активността ultrarun с таймер за почивка и запишете времето, което прекарвате в пунктовете за помощ.

ADVENTURE RACING АКТИВНОСТВижте ключови статистики по време на състезание. GPS-а записва, но не е достъпен за преглед, в съответствие с правилата на приключенските състезания.

АКЛИМАТИЗАЦИЯ НА ВИСОЧИНА И ТОПЛИНАВижте как издържате на текущата надморска височина или топлина въз основа на Вашите здравни показатели.

АВТОМАТИЧЕН ТАЙМЕР ЗА ПОЧИВКАПроследявайте времето, прекарано в пункт за помощ или контролно-пропускателен пункт по време на ултрарън — така че не е необходимо да натискате пауза.

АКТИВНОСТИ И ФУНКЦИИ

ВГРАДЕНИ СПОРТНИ ПРИЛОЖЕНИЯИзползвайте предварително заредени профили на активност за бягане, плуване, колоездене, туризъм, гребане, ски, голф, сърф, катерене на закрито и др.

GARMIN COACHПодгответе се за следващото си състезание, тренирайте за важно състезание или просто подобрете фитнеса си с адаптивни или предварително изградени тренировъчни планове на Garmin Coach.

ЕЖЕДНЕВНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ТРЕНИРОВКИВижте цялата си седмица от ежедневни предложения за тренировки, които се адаптират след всяко бягане или каране.

АНИМИРАНИ ТРЕНИРОВКИСледвайте анимирани кардио, силови, йога и пилатес тренировки на екрана на часовника.

СКИ И СНОУБОРДПолучавайте данни за изкачване и спускане заедно с показатели като каданс, дължина на крачката и наклон.

XC SKI POWERИзмервайте натоварването при упражнения, когато сте сдвоени с HRM-Pro™ Plus пулсомер (продава се отделно).

СЪРФ АКТИВНОСТЗапишете броя на сърфираните вълни, достигнатата максимална скорост, изминатото разстояние и др. Използвайте технологията Surfline Sessions™, за да заснемете видео на вълни, които карате пред  Surfline® камера3.

MTB DYNAMICSПроследявайте детайлите на Вашето каране със специализирани Grit® и Flow™ измервания.

НАВИГИРАНЕ

OUTDOOR MAPS+Допълнителен абонамент за Outdoor Maps+, предлагащ достъп до премиум картографиране (само покритие в САЩ) и сателитни изображения (глобално покритие), изтеглени директно на Вашия часовник.

SATIQ ТЕХНОЛОГИЯ Получете превъзходна точност на позициониране с multi-band GPS, като същевременно оптимизирате живота на батерията.

ABC СЕНЗОРИНавигирайте по следващата си пътека с алтиметър, барометър и 3-осен електронен компас.

MULTICONTINENT TOPO КАРТИПредварително заредените TopoActive карти от цял ​​свят поддържат Вашите изследвания на път.

NEXTFORK™Навигирайте с бърз поглед и вижте разстоянието до следващата пресечка и името на пътеката.

UP AHEAD ФУНКЦИЯ Получете информация с един поглед за избрани POI контролни точки пред вас - като помощни пунктове - по време на състезание.

ЗАВОЙ-ПО-ЗАВОЙ НАСОКИСъздайте или намерете съществуващи курсове в приложението за смарт устройство Garmin Connect™ или синхронизирайте от любимите си платформи на трети страни и получете упътвания завой-по-завой.

SKIVIEW™ КАРТИВижте имена на писти и оценки на трудност за повече от 2,000 предварително заредени ски курорта по целия свят.

ЗДРАВОСЛОВНИ ФУКЦИИ

СУТРЕШЕН ОТЧЕТПолучете персонализиран преглед на Вашия сън, изглед за тренировка, HRV статус, време и други веднага щом се събудите.

HRV СТАТУСПолучете по-добро разбиране за цялостното си здраве, възстановяване и тренировъчна ефективност, докато спите.

ВГРАДЕН ПУЛСОМЕРЧасовникът непрекъснато измерва сърдечния Ви ритъм2, за да Ви помогне да прецените колко усилено работите по време на дейности.

PULSE OX СЕНЗОРПроследявайте насищането на кръвта си с кислород, докато сте будни или спите, и разберете как се адаптирате към надморската височина5.

МОНИТОРИНГ НА СЪНЯРазберете възстановяването на тялото си с оценка на съня, разбивка на етапите на съня Ви и подробна информация за качество на съня4.

ЗАСИЧАНЕ НА ДРЯМКААвтоматично проследявайте или регистрирайте Вашите дрямки, за да видите как те са от полза за Вашето тяло и да проверите препоръчаното време и продължителност.

JET LAG СЪВЕТНИКПомогнете за минимизиране на ефектите от jet lag с насоки относно излагането на светлина, графика на съня и упражненията.

BODY BATTERY™ МОНИТОРИНГ Проследявайте енергийните нива на тялото си, за да намерите най-доброто време за активност и почивка4.

ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА СТРЕСАВижте дали имате спокоен, балансиран или напрегнат ден.

HEALTH SNAPSSHOT™ ФУНКЦИЯ Регистрирайте 2-минутна сесия, за да запишете ключови здравни статистики, след което генерирайте отчет, който да можете да споделите.

ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ДИШАНЕТОВижте как дишате през деня и нощта.

ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ХИДРАТАЦИЯТАЗапишете дневния си прием на течности като напомняне да останете хидратирани.

СВЪРЗАНОСТ

GARMIN CONNECT ПРИЛОЖЕНИЕ Вижте информацията за Вашето здраве и фитнес, свържете се с приятели и др.

GARMIN MESSENGER™ ПРИЛОЖЕНИЕ Комуникирайте чрез двупосочни текстови съобщения от китката си.

СМАРТ ИЗВЕСТИЯПолучавайте имейли, текстови съобщения и сигнали на Вашия часовник, когато сте сдвоени с Вашия iPhone® или Android™ смартфон.

МУЗИКАИзтегляйте песни и плейлисти от Вашите акаунти в Spotify, Deezer или Amazon Music за слушане без телефон.

GARMIN PAY™ БЕЗКОНТАКТНИ ПЛАЩАНИЯПреминавайте през касите за плащане с Garmin Pay решението за безконтактни плащания чрез участващи доставчици.

УПРАВЛЕНИЕ НА БАТЕРИЯТАВижте как различни настройки и сензори влияят върху живота на батерията на Вашия часовник.

БЕЗОПАСНОСТ И ПРОСЛЕДЯВАНЕАко не се чувствате в безопасност или часовникът Ви усети, че е възникнал инцидент, часовникът Ви ще изпрати съобщение с Вашето местоположение на живо5.

СЛЕДЕНЕ НА АКЦИИСледете до 50 от любимите си акции7 — директно от китката си.

CONNECT IQ™ МАГАЗИНДобавете циферблати, полета с данни и приложения към Вашия сдвоен часовник.

1 Предполага непрекъсната употреба за целия период при условия на 50 000 lux.2 Приема целодневно носене с 3 часа на ден навън при условия на 50 000 lux3 При сдвояване с приложението за смарт устройство Garmin Connect и приложението за смарт устройство Surfline4 Точност на проследяване на активността.5 Това не е медицинско устройство и не е предназначено за използване при диагностика или наблюдение на каквото и да е медицинско състояние; вижте Garmin.com/ataccuracy. Pulse Ox не се предлага във всички страни.6 При сдвояване с Вашия съвместим смартфон. За изискванията и ограниченията на функциите за безопасност и проследяване вижте Garmin.com/safety.7 При сдвояване с Вашия съвместим смартфон. Всички данни, предоставени в приложението Garmin Stocks Tracker, се предоставят само за информационни цели и не са предназначени за търговски или инвестиционни цели. Вижте Twelvedata.com/stocks за борси, обхванати от приложението Stocks.8 Изисква както подателят, така и получателят на съобщенията да имат инсталирано приложението Garmin Messenger на техните сдвоени смартфониiPhone е търговска марка на Apple Inc., регистрирана в САЩ и други страни. Android е търговска марка на Google LLC. SPOTIFY и логото на Spotify са сред регистрираните търговски марки на Spotify AB. Amazon Music и всички свързани лога са търговски марки на Amazon.com, Inc. или нейните филиали.© Disney© 2024 MARVEL© & ™ Lucasfilm Ltd.Инженерните подобрения продължават и може да не са отразени в снимките, видеоклиповете и спецификациите.

МЕХАНИЗЪМ: КВАРЦ
ВОДОУСТОЙЧИВОСТ: 10 АТМ
СТЪКЛО: САПФИР КРИСТАЛ
ВИД: МЪЖКИ ЧАСОВНИК
СЕРИЯ: ENDURO