Телефони за поръчки:

088 4854 343

0876 699 466

Телефони за поръчки:

088 4854 343

0876 699 466

Твоята кошница е празна!

Телефони за поръчки:

088 4854 343

0876 699 466

FĒNIX® 8 - 51 мм, AMOLED - FĒNIX® 8 - 51 мм, AMOLED, Sapphire - Carbon grey DLC с Chestnut кожена каишка

FĒNIX® 8 - 51 мм, AMOLED - FĒNIX® 8 - 51 мм, AMOLED, Sapphire - Carbon grey DLC с Chestnut кожена каишка


Каталожен номер: 010-02905-40

Наличен

цена 2 555,00 лв.

Кредитен модул TBI Bank 19.68
Купи на изплащане с ТБИ Банк
Loading ....

БЕЗПЛАТНА доставка

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички поръчки!

Гаранция

100% оригинален продукт

оторизиран представител

международна гаранция

Поръчай на: 0884854343

Марка : GARMIN

ПРЕМИНЕТЕ ГРАНИЦИТЕ

За сериозни спортисти и авантюристи, които искат да преминат отвъд границите си, този премиум многофункционален GPS смарт часовник е създаден да изпълнява – с усъвършенствани функции за силови тренировки, възможност за гмуркане, вграден високоговорител и микрофон за гласови функции и вградено LED фенерче.

ЯРЪК, ОТЧЕТЛИВ AMOLED ДИСПЛЕЙ

ДО 29 ДНИ ЖИВОТ НА БАТЕРИЯТА В РЕЖИМ НА СМАРТ ЧАСОВНИК

ГОВОРИТЕЛ И МИКРОФОН ЗА ГЛАСОВИ СЪОБЩЕНИЯ1 И УПРАВЛЕНИЕ

ЯРЪК ВГРАДЕН LED ФЕНЕР

СПОРТ-СПЕЦИФИЧНИ СИЛОВИ ТРЕНИРОВКИ

24/7 ХАРАКТЕРИСТИКИ ЗА ЗДРАВЕ И УЕЛНЕС

ИЗДРЪЖЛИВСъздаден да издържа, този премиум дизайн е dive-rated и разполага с непропускливи бутони, метално предпазно покритие на сензора и ярък 1,4-инчов AMOLED дисплей с опции за устойчиво на надраскване стъкло и титаниев безел. Тестван е по военните стандарти на САЩ за устойчивост на топлина, удар и вода.

ВГРАДЕНА ГОВОРИТЕЛ И МИКРОФОНОсъществявайте и приемайте телефонни обаждания от Вашия часовник, когато е сдвоен с Вашия смартфон. Освен това управлявайте функциите на часовника с гласови команди — или използвайте гласовия асистент на Вашия смартфон, за да отговаряте на текстови съобщения и др.

ВГРАДЕНО LED ФЕНЕРЧЕИстински интегриран фенер с променлив интензитет на светлината и червена светлина за безопасност Ви дава по-голяма осведоменост в тъмното, осигурявайки удобно осветление, когато имате нужда от него. Strobe режимът може дори да съответства на Вашия каданс на бягане.

РАЗШИРЕНИ СИЛОВИ ТРЕНИРОВКИПовишете производителността на тялото си с целеви планове за силови тренировки и спорт-специфични тренировки за атлети от всякакъв вид.

ЗНАНИЕТО Е СИЛАЗапочнете всеки ден с адаптивен сутрешен отчет, предлагащ обобщена информация за здравето и уелнеса. Използвайте функцията за готовност за тренировка, която разглежда различни здравни показатели, за да увеличите максимално ефективността и възстановяването си на тренировка2 — за да предотвратите бърнаута.

ПОДОБРЕНА НАВИГАЦИОННА КАРТАДинамична функция за двупосочно маршрутизиране Ви позволява да въведете колко далеч искате да стигнете — и да получите предложени маршрути, които ще Ви върнат обратно навреме. Можете също да видите контурите на терена на TopoActive карта3 и да имате достъп до предварително заредени карти за голф игрища и ски курорти по целия свят.

ИЗПЪЛНЕНИЕ

РЕЗУЛТАТ ЗА ИЗДЪРЖЛИВОСТИзползвайки Вашия VO2 max, тренировъчни натоварвания и други фактори, тази функция помага да се прецени способността Ви да издържате на продължителни усилия.

VISUAL RACE PREDICTORПолучете прогноза какво може да бъде Вашето темпо за 5K, 10K, полумаратон и маратон.

PACEPRO™ ТЕХНОЛОГИЯ Планирайте стратегия за деня на състезанието с GPS-базирано насочване на темпото за избрано трасе или разстояние.

CLIMBPRO ФУНКЦИЯВижте информация в реално време за Вашите текущи и предстоящи изкачвания за изтеглени трасета.

GRADE-ADJUSTED PACEВземете еквивалентното си темпо на бягане при същото усилие на равна земя или при изкачване.

TRAINING READINESSОт момента, в който се събудите, получете резултат за готовност въз основа на Вашето качество на съня2, възстановяване, тренировъчно натоварване и други, така че да можете да определите дали денят е добър за усилено или за по-леко натоварване.

TRAINING STATUSПолучете съвети и разберете дали тренирате продуктивно, пиково или прекомерно.

PERFORMANCE METRICSИзмерете ефективността си с усъвършенствани показатели за тренировки, като VO2 max, тренировъчно натоварване и други.

МУЛТИСПОРТ АВТОМАТИЧЕН ПРЕХОДТази функция открива спортни промени между плуване, колоездене и бягане в мултиспорт дейности — така че можете да се съсредоточите върху състезанието и да оставите часовника си да се погрижи за всичко останало.

HILL SCOREИзмерете способността си за бягане с изкачване и оценете напредъка си във времето въз основа на Вашия VO2 max и история на тренировките.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНИ ЕЖЕДНЕВНИ ТРЕНИРОВКИВижте цялата си седмица от ежедневни предложени тренировки, които се адаптират след всяко бягане или каране.

ВРЕМЕ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕРазберете колко време трябва да се възстановите преди следващата си тренировка с голямо усилие въз основа на последната Ви тренировка.

RACE WIDGETПодгответе се за следващото си състезание със съвети за тренировки, персонализирани ежедневни предложения за тренировки и др.

ВГРАДЕНА ДИНАМИКА НА БЯГАНЕВижте важни показатели за бягане, като каданс, дължина на крачка, време за контакт със земята и други.

GARMIN COACHВземете безплатни адаптивни тренировъчни планове за 5K, 10K и полумаратон от експертни треньори.

АКТИВНОСТИ И ФУНКЦИИ

ПРОСЛЕДЯВАЙТЕ ВАШИТЕ АКТИВНОСТИИзползвайте предварително заредени профили на активност, за да получите данни от Вашите активни занимания. Вече можете да проследявате отборни спортни дейности като футбол.

ГМУРКАНЕ40-метров рейтинг за гмуркане и непропускливи метални бутони Ви позволяват да достигнете нови дълбочини с поддръжка за гмуркане с акваланг и апнея.

HIIT ТРЕНИРОВКИПроследявайте своите HIIT тренировки, включително AMRAP, EMOM, Tabata или персонализирани тренировки.

АНИМИРАНИ ТРЕНИРОВКИСледвайте анимирани кардио, силови, йога и пилатес тренировки на екрана на часовника.

СКИ И СНОУБОРДПолучавайте данни за изкачване и спускане заедно с показатели като каданс, дължина на крачката и наклон.

XC SKI POWERИзмервайте натоварването при упражнения, когато сте сдвоени с HRM-Pro™ Plus пулсомер (продава се отделно).

СЪРФ АКТИВНОСТЗапишете броя на сърфираните вълни, достигнатата максимална скорост, изминатото разстояние и др.

MTB DYNAMICSПроследявайте детайлите на Вашето каране със специализирани Grit® и Flow™ измервания.

НАВИГИРАНЕ

OUTDOOR MAPS+Допълнителен абонамент за Outdoor Maps+, предлагащ достъп до премиум картографиране (само покритие в САЩ) и сателитни изображения (глобално покритие), изтеглени директно на Вашия часовник.

SATIQ ТЕХНОЛОГИЯ Получете превъзходна точност на позициониране с multi-band GPS, като същевременно оптимизирате живота на батерията.

ABC СЕНЗОРИНавигирайте по следващата си пътека с алтиметър, барометър и 3-осен електронен компас.

TOPO КАРТИИзтеглете TopoActive карти от цял свят, за да поддържате изследванията си на път. Използвайте вградената Wi-Fi® връзка за лесно зареждане и актуализиране на карти без използване на компютър.

NEXTFORK™Навигирайте с бърз поглед и вижте разстоянието до следващата пресечка и името на пътеката.

UP AHEAD ФУНКЦИЯ Получете информация с един поглед за избрани POI контролни точки пред вас - като помощни пунктове - по време на състезание.

ЗАВОЙ-ПО-ЗАВОЙ НАСОКИСъздайте или намерете съществуващи курсове в приложението за смарт устройство Garmin Connect™ или синхронизирайте от любимите си платформи на трети страни и получете упътвания завой-по-завой.

SKIVIEW™ КАРТИВижте имена на писти и оценки на трудност за повече от 2,000 предварително заредени ски курорта по целия свят.

КАРТИ НА ГОЛФ ИГРИЩАВземете предварително заредени пълноцветни CourseView карти за повече от 43,000 голф игрища по света.

ЗДРАВОСЛОВНИ ФУКЦИИ

СУТРЕШЕН ОТЧЕТПолучете персонализиран преглед на Вашия сън, изглед за тренировка, HRV статус, време и други веднага щом се събудите.

HRV СТАТУСПолучете по-добро разбиране за цялостното си здраве, възстановяване и тренировъчна ефективност, докато спите.

ВГРАДЕН ПУЛСОМЕРЧасовникът непрекъснато измерва сърдечния Ви ритъм2, за да Ви помогне да прецените колко усилено работите по време на дейности.

PULSE OX СЕНЗОРПроследявайте насищането на кръвта си с кислород, докато сте будни или спите, и разберете как се адаптирате към надморската височина5.

МОНИТОРИНГ НА СЪНЯРазберете възстановяването на тялото си с оценка на съня, разбивка на етапите на съня Ви и подробна информация за качество на съня2.

ЗАСИЧАНЕ НА ДРЯМКААвтоматично проследявайте или регистрирайте Вашите дрямки, за да видите как те са от полза за Вашето тяло и да проверите препоръчаното време и продължителност.

JET LAG СЪВЕТНИКПомогнете за минимизиране на ефектите от jet lag с насоки относно излагането на светлина, графика на съня и упражненията.

BODY BATTERY™ МОНИТОРИНГ Проследявайте енергийните нива на тялото си, за да намерите най-доброто време за активност и почивка1.

ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА СТРЕСАВижте дали имате спокоен, балансиран или напрегнат ден.

HEALTH SNAPSSHOT™ ФУНКЦИЯ Регистрирайте 2-минутна сесия, за да запишете ключови здравни статистики, след което генерирайте отчет, който да можете да споделите.

ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ДИШАНЕТОВижте как дишате през деня и нощта.

ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ХИДРАТАЦИЯТАЗапишете дневния си прием на течности като напомняне да останете хидратирани.

АКЛИМАТИЗАЦИЯ НА НАДМОРСКА ВИСОЧИНА И ТОПЛИНАВижте как издържате на текущата надморска височина или топлина въз основа на Вашите здравни показатели.

ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ЗДРАВЕТО НА ЖЕНИТЕПроследявайте и регистрирайте своя менструален цикъл или бременност, за да получите съвети за упражнения и хранене.

СВЪРЗАНОСТ

GARMIN CONNECT ПРИЛОЖЕНИЕ Вижте информацията за Вашето здраве и фитнес, свържете се с приятели и др.

GARMIN MESSENGER™ ПРИЛОЖЕНИЕ Комуникирайте чрез двупосочни текстови съобщения от китката си.

СМАРТ ИЗВЕСТИЯПолучавайте имейли, текстови съобщения и сигнали на Вашия часовник, когато сте сдвоени с Вашия iPhone® или Android™ смартфон.

МУЗИКАИзтегляйте песни и плейлисти от Вашите акаунти в Spotify, Deezer или Amazon Music за слушане без телефон.

GARMIN PAY™ БЕЗКОНТАКТНИ ПЛАЩАНИЯПреминавайте през касите за плащане с Garmin Pay решението за безконтактни плащания чрез участващи доставчици.

GARMIN SHAREИзползвайте тази функция, за да споделяте лесно запазени местоположения, трасета и тренировки със съвместими Garmin устройства на приятели.

БЕЗОПАСНОСТ И ПРОСЛЕДЯВАНЕАко не се чувствате в безопасност или часовникът Ви усети, че е възникнал инцидент, часовникът Ви ще изпрати съобщение с Вашето местоположение на живо6.

СЛЕДЕНЕ НА АКЦИИСледете до 50 от любимите си акции7 — директно от китката си.

CONNECT IQ™ МАГАЗИНДобавете циферблати, полета с данни и приложения към Вашия сдвоен часовник.

УПРАВЛЕНИЕ НА БАТЕРИЯТАВижте как различни настройки и сензори влияят върху живота на батерията на Вашия часовник.

1 При сдвояване със съвместим смартфон.2 Точност на проследяване на активността.3 TopoActive картите са налични предварително заредени на моделите fēnix 8 Sapphire4 Това не е медицинско устройство и не е предназначено за използване при диагностика или наблюдение на каквото и да е медицинско състояние; вижте Garmin.com/ataccuracy. Pulse Ox не се предлага във всички страни.5 Изисква както изпращачът, така и получателят на съобщенията да имат инсталирано приложението Garmin Messenger на техните сдвоени смартфони6 При сдвояване с вашия съвместим смартфон. За изискванията и ограниченията на функциите за безопасност и проследяване вижте Garmin.com/safety.7 При сдвояване с вашия съвместим смартфон. Всички данни, предоставени в приложението Garmin Stocks Tracker, се предоставят само за информационни цели и не са предназначени за търговски или инвестиционни цели. Вижте Twelvedata.com/stocks за борси, обхванати от приложението Stocks.Wi-Fi е регистрирана търговска марка на Wi-Fi Alliance. iPhone е търговска марка на Apple Inc., регистрирана в САЩ и други страни. Android е търговска марка на Google LLC. SPOTIFY и логото на Spotify са сред регистрираните търговски марки на Spotify AB. Amazon Music и всички свързани лога са търговски марки на Amazon.com, Inc. или нейните филиали.Инженерните подобрения продължават и може да не са отразени в снимките, видеоклиповете и спецификациите.

МЕХАНИЗЪМ: КВАРЦ
ВОДОУСТОЙЧИВОСТ: 10 АТМ
СТЪКЛО: САПФИР КРИСТАЛ
ВИД: МЪЖКИ ЧАСОВНИК
СЕРИЯ: FENIX 8