Телефони за поръчки:

088 4854 343

0876 699 466

Телефони за поръчки:

088 4854 343

0876 699 466

Твоята кошница е празна!

Телефони за поръчки:

088 4854 343

0876 699 466

Forerunner® 965 - Carbon Grey DLC Titanium безел с Black корпус и Black/Powder Grey силиконова каишка

Forerunner® 965 - Carbon Grey DLC Titanium безел с Black корпус и Black/Powder Grey силиконова каишка


Каталожен номер: 010-02809-10

Наличен

цена 1 279,00 лв.

Кредитен модул TBI Bank 19.68
Купи на изплащане с ТБИ Банк
Loading ....

БЕЗПЛАТНА доставка

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички поръчки!

Гаранция

100% оригинален продукт

оторизиран представител

международна гаранция

Поръчай на: 0884854343

Марка : GARMIN

1,4″ ЯРЪК И ЦВЕТЕН AMOLED ДИСПЛЕЙ

ДО 31 ЧАСА ЖИВОТ НА БАТЕРИЯТА В РЕЖИМ GPS

РАЗШИРЕНИ ТРЕНИРОВЪЧНИ ДАННИ И СЪВЕТИ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ

ВГРАДЕНИ КАРТИ С SATIQ™ И MULTI-BAND GPS

ТЪЧСКРИЙН И БУТОНИ

ОЛЕКОТЕН ТИТАНИЕВ БЕЗЕЛ

ПЪЛНОЦВЕТНИ КАРТИНезависимо дали бягате по градските улици или карате по гъсто покрити пътеки, смарт часовникът за бягане Forerunner 965 предоставя пълноцветно вградено картографиране, за да Ви държи на пътя.

RACE WIDGETПригответе се за следващото си състезание - независимо дали е 10K или маратон - със съвети за тренировки, персонализирани ежедневни предложения за тренировки и прогнози за времето за завършване въз основа на подробности за трасето, времето и представянето.

ЕЖЕДНЕВНИ ПРЕПОРЪКИ ЗА ТРЕНИРОВКИВземете тренировки, създадени за Вас. Те се адаптират след всяко бягане, за да съответстват на Вашето представяне и възстановяване и вземат предвид предстоящите състезания във Вашия календар на Garmin Connect™.

TRAINING READINESSОт момента, в който се събудите, получете резултат за готовност въз основа на Вашето качество на съня, възстановяване, тренировъчно натоварване и други, така че да можете да определите дали денят е добър за усилено натоварване - или за по-леко.

ТРЕНИРОВЪЧЕН СТАТУСИзползвайки индикатори като HRV състояние, Вашата скорошна история на упражнения и представяне, получете лесна представа за цялостните си усилия - и дали тренирате продуктивно, пиково или напрегнато.

ПРОФИЛИ ЗА ТРИАТЛОН И МУЛТИСПОРТПревключвайте между спортове с едно натискане, като използвате вградени профили за триатлон, дуатлон и плуване. Или създайте свои собствени персонализирани мултиспорт профили.

ПЛАНИРАНЕ

GARMIN COACHБезплатни адаптивни тренировъчни планове за 5K, 10K и полумаратон от експертни треньори.

ВРЕМЕ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕРазберете колко време трябва да се възстановите преди следващата си тренировка с голямо усилие въз основа на последната Ви тренировка.

HRV СЪСТОЯНИЕПолучете по-добро разбиране за цялостното си здраве, възстановяване и тренировъчна ефективност, докато спите.

МОНИТОРИНГ И РЕЗУЛТАТ НА СЪНЯРазберете как се възстановява тялото Ви с оценка на съня, разбивка на етапите на съня Ви и подробна информация за подобряване на качеството на съня.

BODY BATTERY™ МОНИТОРИНГ НА ЕНЕРГИЯТАПроследявайте енергийните нива на тялото си, за да намерите най-доброто време за активност и почивка1.

ПРОГНОЗА ЗА СЪСТЕЗАНИЕТОПолучете прогноза какво може да бъде Вашето темпо за 5K, 10K, полумаратон и маратон.

ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ЗДРАВЕТО НА ЖЕНИТЕПроследявайте и регистрирайте своя менструален цикъл или бременност, за да получите съвети за упражнения и хранене.

СУТРЕШЕН ОТЧЕТПолучете адаптивен преглед на Вашия сън1, прогноза за тренировка, HRV статус, прогноза за времето и други веднага щом се събудите.

КУРСОВЕ СЪС ЗАВОЙ-ПО-ЗАВОЙ НАСОКИСъздайте или намерете съществуващи курсове в приложението Garmin Connect или синхронизирайте от любимите си платформи на трети страни и получете упътвания завой-по-завой.

ROUND-TRIP ROUTINGВъведете колко далеч искате да стигнете и получете предложения за маршрути, които ще Ви върнат обратно. Дори използвайте TrendLine™, за да намерите най-добрите местни пътеки.

ПОДГОТОВКА

ВГРАДЕНА ДИНАМИКА НА БЯГАНЕТози смарт часовник измерва важни показатели за бягане като каданс, дължина на крачка, време за контакт със земята и други.

ВГРАДЕН ПУЛСОМЕРЧасовникът непрекъснато измерва Вашия пулс, за да Ви помогне да прецените колко усилено работите по време на дейности1.

ACUTE LOADСравнете Вашето скорошно тренировъчно натоварване с оптималния диапазон, за да си помогнете при подобряването на Вашата физическа форма.

ТРЕНИРОВЪЧЕН ЕФЕКТВижте как Вашите тренировки влияят на Вашата издръжливост, скорост и сила.

PERFORMANCE CONDITIONДокато бягате, получете анализ на темпото и сърдечната си честота за оценка в реално време на текущата Ви способност за изпълнение.

VO2 MAXВижте текущото си фитнес ниво и проследете промените във времето, за да си поставите цели, да оцените напредъка и др.

ИНТЕНЗИВНИ МИНУТИПроследявайте минутите си с умерена и интензивна активност.

HEALTH SNAPSHOTРегистрирайте 2-минутна сесия, за да запишете ключови здравни статистики, след което генерирайте отчет, който да споделите с Вашия доставчик на здравни услуги.

ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА СТРЕСАРазберете дали имате спокоен, балансиран или напрегнат ден.

PULSE OX СЕНЗОРПроследявайте насищането на кръвта си с кислород, докато сте будни или спите2.

АУДИО ПОДКАНИПолучавайте сигнали, за да знаете как се справяте и дори да бъдете напътствани през тренировките.

CROSS TRAININGСмарт часовникът за бягане Forerunner 265 е предварително зареден с безплатни HIIT, силови, кардио, йога и пилатес тренировки, така че да можете да промените начина, по който се потите.

LOAD RATIOПроследявайте краткосрочното към средносрочното съотношение на натоварване, за да поддържате скоростта на растеж на тренировките в граници, които ще Ви помогнат да останете здрави и да избегнете неуспехи.

ИЗПЪЛНЕНИЕ

ВГРАДЕН RUNNING POWERВижте колко мощност прилагате към пътеката или пътя, за да можете да управлявате усилията си и да прецизирате обучението.

SATIQ™ ТЕХНОЛОГИЯ И MULTI-BAND GPSПолучете превъзходна точност на позициониране и оптимизиран живот на батерията.

PACEPRO™ ФУНКЦИЯПланирайте стратегия за деня на състезанието с GPS-базирани насоки за темпото за избрано трасе или разстояние.

ВГРАДЕНИ СПОРТНИ ПРИЛОЖЕНИЯДокоснете се до 30+ вградени дейности, включващи колоездене, плуване в открити води, силови тренировки и други.

БЯГАНЕ НА ПИСТАЗапишете точни разстояния на обиколка и вижте разстоянията си в метри.

CLIMBPROВижте информация в реално време за Вашите текущи и предстоящи изкачвания.

ИЗДРЪЖЛИВОСТ В РЕАЛНО ВРЕМЕПредотвратете претоварването и използвайте тези данни, за да проследявате и управлявате Вашето усилие.

UP AHEADПолучете информация с един поглед за интересни точки по трасето, като помощни пунктове.

СВЪРЗВАНЕ

МУЗИКАИзтегляйте песни и плейлисти от Вашите акаунти в Spotify, Deezer или Amazon Music за слушане без телефон.

БЕЗОПАСНОСТ И ПРОСЛЕДЯВАНЕАко не се чувствате в безопасност или ако часовникът ви усети, че е възникнал инцидент, часовникът Ви ще изпрати съобщение с Вашето местоположение на живо3.

GARMIN PAY™ БЕЗКОНТАКТНИ ПЛАЩАНИЯПреминавайте през линиите на касата или транзитните системи с участващи доставчици.

СМАРТ ИЗВЕСТИЯПолучавайте имейли, текстови съобщения и сигнали на Вашия часовник, когато сте сдвоени с Вашия iPhone® или Android™ смартфон.

LIVETRACKПриятелите и семейството могат да следят Вашето местоположение в реално време3 и да преглеждат предварително планираните курсове.

GARMIN CONNECT ПРИЛОЖЕНИЕ Вижте информацията за Вашето здраве и фитнес, свържете се с приятели и много повече — с това безплатно приложение без абонамент.

CONNECT IQ™ STOREДобавете циферблати, полета с данни и приложения към Вашия сдвоен часовник.

1 Точност на проследяване на активността.2 Това не е медицинско устройство и не е предназначено за използване при диагностициране или наблюдение на каквото и да е медицинско състояние; вижте Garmin.com/ataccuracy. Pulse Ox не се предлага във всички страни.3 При сдвояване с Вашия съвместим смартфон. За изискванията и ограниченията на функциите за безопасност и проследяване вижте Garmin.com/safety.SPOTIFY и логото на Spotify са сред регистрираните търговски марки на Spotify AB. Amazon Music и всички свързани лога са търговски марки на Amazon.com, Inc. или нейните филиали. Apple® е търговска марка на Apple Inc., регистрирана в САЩ и други страни. Android е търговска марка на Google LLC.

ВОДОУСТОЙЧИВОСТ: 5 АТМ
ВИД: МЪЖКИ ЧАСОВНИК
СЕРИЯ: FORERUNNER

Може да свалите информацията от тук

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕЗОПАСТНОСТ