Телефони за поръчки:

088 4854 343

0876 699 466

Телефони за поръчки:

088 4854 343

0876 699 466

Твоята кошница е празна!

Телефони за поръчки:

088 4854 343

0876 699 466

Lily® 2 - Classic - Cream Gold с Tan кожена каишка

Lily® 2 - Classic - Cream Gold с Tan кожена каишка


Каталожен номер: 010-02839-02

Наличен

цена 695,00 лв.

Кредитен модул TBI Bank 19.68
Купи на изплащане с ТБИ Банк
Loading ....

БЕЗПЛАТНА доставка

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички поръчки!

Гаранция

100% оригинален продукт

оторизиран представител

международна гаранция

Поръчай на: 0884854343

Марка : GARMIN

МОДЕРЕН, НО НЕОЧАКВАН

Със скрит дисплей и шарен циферблат плюс основни функции за здраве и фитнес, Lily 2 е повече от това, което се вижда на пръв поглед. Това е малкият, стилен смарт часовник, създаден да Ви помогне да изглеждате и да се чувствате добре - отвътре и отвън.

СТИЛЕН ЦИФЕРБЛАТ С ЯРЪК СЕНЗОРЕН ДИСПЛЕЙ

ДО 5 ДНИ ЖИВОТ НА БАТЕРИЯТА

МАЛЪК, МОДЕН ФИТНЕС СМАРТ ЧАСОВНИК С МЕТАЛЕН КОРПУС

МОНИТОРИНГЪТ НА ЗДРАВЕТО ВКЛЮЧВА 24/7 СЪРДЕЧЕН РИТЪМ1

ПРИЛОЖЕНИЯ ЗА ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ФИТНЕС И СПОРТ

ИЗВЕСТИЯ ПРИ СВЪРЗВАНЕ С ВАШИЯ iPHONE® ИЛИ ANDROID™ СМАРТФОН

МАЛЪК, СТИЛЕН ДИЗАЙНПерфектен за всяка визия, този малък, стилен смарт часовник разполага с метален корпус и красиво шарен циферблат. Плюс това, с бързо докосване или завъртане на китката, фитнес смарт часовникът Lily 2 разкрива ярък дисплей. Изберете между разнообразие от 14 мм каишки с бързо освобождаване, включващи силикон, найлон или италианска кожа.

BODY BATTERY™ МОНИТОРИНГ НА ЕНЕРГИЯТА Вижте енергийните си нива през целия ден, за да знаете кога тялото Ви е заредено и готово за активност или е изтощено и се нуждае от презареждане със спокоен сън.

РЕЗУЛТАТ ЗА СЪНПолучете оценка за качеството на съня си и съвети за това как можете да се справите по-добре. Дори следете различните етапи на съня, както и пулса1, стреса, Pulse Ox2 и дишането.

ПРИЛОЖЕНИЯ ЗА ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ФИТНЕС И СПОРТДокато сте навън, смарт часовника Lily 2 проследява крачки, изгорени калории, минути на интензивност и други1. Превключете тренировката си с вградени спортни приложения за кардио, йога, фитнес танци, силови тренировки и др.

GARMIN PAY™ БЕЗКОНТАКТНИ ПЛАЩАНИЯ (само за Classic моделите)Преминавайте през опашките на касата и избрани транзитни системи с решението за безконтактно плащане Garmin Pay чрез участващи доставчици (достъпно само за фитнес смарт часовници Lily 2 Classic).

СВЪРЗВАНЕ С GPSСвържете се с GPS-а на Вашия съвместим смартфон, за да можете да получите точно проследяване по време на разходки на открито, каране и бягане.

ЗДРАВЕ

ВГРАДЕН ПУЛСОМЕРТази функция непрекъснато взема проби от сърдечната Ви честота и може да бъде настроена да Ви предупреждава, ако стане твърде ниска или висока1.

СУТРЕШЕН ОТЧЕТПолучавайте и персонализирайте общ преглед на Вашия сън, дневен календар, времето и други веднага щом се събудите.

ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ЗДРАВЕТО НА ЖЕНАТАПроследявайте менструалния си цикъл и бременността и получете съвети за упражнения и хранене.

ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА СТРЕСАРазберете дали имате спокоен, балансиран или напрегнат ден.

МЕДИТАЦИЯПомогнете за намаляване на стреса, безпокойството и други с медитативни практики.

ДИХАТЕЛНА ДЕЙНОСТКогато искате да се отпуснете или да се съсредоточите, започнете дихателна дейност, за да проследите стреса и дишането си, за да разберете по-добре как дишате.

PULSE OX СЕНЗОРПроследявайте насищането на кръвта си с кислород, докато сте будни или спите2.

ХИДРАТАЦИЯЗапишете дневния си прием на течности като напомняне да останете хидратирани.

ДИШАНЕВижте как дишате през деня и нощта.

ФИТНЕС

ФИТНЕС ТАНЦИПроследявайте различни танцови стилове, включително Zumba®, Afrobeat, Bollywood, EDM, хип-хоп и др.

СИГНАЛИ ЗА ДВИЖЕНИЕПолучавайте напомняния да движите тялото си, включително различни опции за движение.

ИНТЕНЗИВНИ МИНУТИПроследявайте минутите си с умерена и интензивна активност.

ФИТНЕС ВЪЗРАСТПреценете в каква форма сте в сравнение с действителната си възраст.

СВЪРЗАНОСТ

СМАРТ ИЗВЕСТИЯПолучавайте имейли, текстови съобщения и сигнали на Вашия фитнес часовник, когато сте сдвоени с Вашия iPhone или смартфон с Android.

БЕЗОПАСНОСТ И ПРОСЛЕДЯВАНЕАко Вашият часовник усети, че е възникнал инцидент, той ще изпрати съобщение с Вашето местоположение на живо3. Или ако не се чувствате в безопасност, можете да го направите ръчно.

GARMIN CONNECT™ ПРИЛОЖЕНИЕВижте информацията за Вашето здраве и фитнес, свържете се с приятели и др.

КАЛЕНДАРЕН ИЗГЛЕДКогато сте сдвоени с Вашия съвместим смартфон, лесно проверете какво имате за деня директно от китката си.

1 Точност на проследяване на активността.2 Това не е медицинско устройство и не е предназначено за използване при диагностика или наблюдение на каквото и да е медицинско състояние; вижте Garmin.com/ataccuracy. Pulse Ox не се предлага във всички страни.3 При сдвояване с Вашия съвместим смартфон. За изискванията и ограниченията на функциите за безопасност и проследяване вижте Garmin.com/safety.iPhone е търговска марка на Apple Inc., регистрирана в САЩ и други страни. Android е търговска марка на Google LLC. ZUMBA® и логата на ZUMBA са търговски марки на Zumba Fitness, LLC. Използва се по лиценз.

ВИД: ДАМСКИ ЧАСОВНИК
СЕРИЯ: LILY