Телефони за поръчки:

088 4854 343

0876 699 466

Телефони за поръчки:

088 4854 343

0876 699 466

Твоята кошница е празна!

Телефони за поръчки:

088 4854 343

0876 699 466

Forerunner® 955 - Forerunner® 955, Whitestone

Forerunner® 955 - Forerunner® 955, Whitestone


Каталожен номер: 010-02638-31

Наличен

цена 989,00 лв.

Кредитен модул TBI Bank 19.68
Купи на изплащане с ТБИ Банк
Loading ....

БЕЗПЛАТНА доставка

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички поръчки!

Гаранция

100% оригинален продукт

оторизиран представител

международна гаранция

Поръчай на: 0884854343

Марка : GARMIN

ЗАСЕНЧЕТЕ КОНКУРЕНЦИЯТА

Стремите се към подиума? Вземете този лек смарт часовник на китката си. Тренирайте най-доброто от себе си, постигайте най-доброто от себе си и се насладете на Power Glass™ соларно зареждане за по-дълъг живота на батерията.

Получете до 20 дни живот на батерията в режим на смарт часовник1 за Solar моделите и 15 дни за моделите без соларно зареждане за пълна картина на Вашето здраве — от съня до тренировката.

Възползвайте се от силата на слънцето и получете до 49 часа живот на батерията в GPS режим със слънчево зареждане2 (самоза за Solar моделите).

Плъзнете с пръст през статистики и карти с нов, отзивчив сензорен екран.

Уверено минавайте по всеки маршрут, използвайки пълноцветни, вградени карти и multi-band GPS.

Знайте кога сте подготвени за продуктивна сесия с функцията за тренировъчна готовност.

Планирайте стратегията си с ежедневни предложения за тренировки, подробности за курса и още в уиджета за състезания.

СОЛАРНО ЗАРЕЖДАНЕ (само за Solar моделите)Получете до 20 дни живот на батерията в режим на смарт часовник със соларно зареждане1. В режим GPS получавате до 42 часа и до 49 часа при соларно зареждане2. А в режим UltraTrac™ дори още по-дълго - до 110 часа при соларно зареждане3.

СЕНЗОРЕН ЕКРАН И БУТОНИЩракнете или прокарайте пръст през карти и статистики с традиционни бутони за управление или нов, отзивчив сензорен екран.

ЛЕКОТАС тегло от само 52 грама, смарт часовника Forerunner 955 ще може лесно да се настрои към тялото Ви.

TRAINING READINESSОт момента, в който се събудите, получавате оценка за готовност въз основа на качеството на съня, възстановяването, тренировъчното натоварване и много други, за да можете да определите дали денят е добър за тежка тренировка или повече почивка.

СУТРЕШЕН ОТЧЕТВижте обобщение на Вашия сън, възстановяване и тренировка веднага след като се събудите – заедно с HRV статуса  и времето. Можете дори да персонализирате отчета си, за да Ви покаже какво искате да видите.

HRV СТАТУСПолучете по-задълбочено разбиране на цялостното си здраве, възстановяване и представяне на тренировка чрез променливост на сърдечната честота, докато спите, въз основа на технология, разработена от нашия Firstbeat Analytics™ екип.

RACE WIDGETПригответе се за следващото си състезание със съвети за обучение, персонализирани ежедневни предложения за тренировки и прогнози за времето за завършване въз основа на подробностите за курса, времето и представянето.

ЕЖЕДНЕВНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ТРЕНИРОВКИВижте цялата си седмица от ежедневни предложения за тренировки, които се адаптират след всяко бягане, за да съответстват на Вашето представяне и възстановяване, както и предстоящите състезания в календара на приложението Ви за смартфон Garmin Connect™.

GARMIN COACHБезплатните планове за адаптивно обучение включват програми за 5K, 10K и полумаратон, включващи насоки от експертни треньори, които се адаптират към Вас и Вашите цели.

RUNNING POWERКогато използвате Running Dynamics Pod или HRM-Pro™ пулсомер, получавате непрекъснато измерване на китката си колко мощност прилагате на пътя, докато бягате, за да можете да управлявате усилията си.

ИЗДРЪЖЛИВОСТ В РЕАЛНО ВРЕМЕИзползвайте тези данни, за да проследявате и управлявате Вашето усилие - и помогнете да избегнете пренапрежение в началото на бягането или колоезденето.

RUNNING DYNAMICSКогато използвате Running Dynamics Pod или HRM-Pro пулсомер, часовникът Forerunner 955 измерва важни показатели за бягане като ритъм, дължина на крачката, време за контакт със земята и баланс и други

TRAINING STATUSИзползвайки нови индикатори, като HRV статус, скорошна история на упражненията и представяне, получете лесна представа за цялостното си усилие – и дали тренирате продуктивно, пиково или напрегнато.

ACUTE LOADВижте историята на тренировките си и сравнете интензивността на последните си тренировки с оптималния диапазон, за подобряване на Вашето фитнес състояние.

TRAINING EFFECTВижте как тренировките Ви влияят върху издръжливостта, скоростта и силата с обратна връзка с ефекта на аеробни и анаеробни тренировки.

PACEPRO™ ФУНКЦИЯФункцията PacePro Ви помага да поддържате темпото с коригирани насоки, докато бягате.

ВРЕМЕ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕЗнайте колко време да се възстановите преди следващата си тренировка с голямо усилие въз основа на последната Ви тренировка, както и цялостния стрес, сън и ежедневни дейности извън тренировките.

VO2 MAXТренирайте по-интелигентно с VO2 Max, индикатор за това как можете да очаквате да се представите. Този показател дори отчита промени в производителността, които могат да бъдат причинени от топлина или надморска височина.

PERFORMANCE CONDITIONДокато бягате, получавате анализ на темпото и пулса си за оценка в реално време на текущата Ви способност за изпълнение.

СИНХРОНИЗАЦИЯ НА ТРЕНИРОВЪЧНИ ПЛАНОВЕВземете Вашите планове за тренировки на закрито и на открито от приложението Garmin Connect™ или синхронизирайте безпроблемно с Вашия Forerunner от други платформи, включително TrainingPeaks® и TrainerRoad.

ВГРАДЕНИ СПОРТНИ ПРИЛОЖЕНИЯПревключете тренировките си с профили на активност за колоездене, триатлон, плуване в басейн и открити води, бягане на писта и други.

VISUAL RACE PREDICTORВъз основа на Вашата история на бягане и общо фитнес ниво, вземете оценка за това какво може да бъде Вашето темпо за 5K, 10K - или дори маратон. Освен това данните за тенденциите подчертават въздействието на Вашето обучение във времето.

MULTI-BAND ПОДДРЪЖКАПолучавате достъп до множество глобални навигационни сателитни системи и достъп до множество честоти, изпращани от навигационни спътници за подобрена точност в области, където GNSS сигналите се отразяват, са слаби или обикновено не проникват – което Ви дава превъзходна точност за това колко далеч и колко бързо сте бягали — дори в предизвикателни среди.

ПЪЛНОЦВЕТНИ КАРТИНезависимо дали бягате по градски улици или карате по гъсто покрити пътеки, Forerunner 955 предоставя пълноцветно, вградено картографиране, за да Ви държи на път.

НАВИГАЦИЯ ЗАВОЙ-ПО-ЗАВОЙСледвайте курс с помощта на указанията завой-по-завой, които Ви уведомяват предварително кога идва следващият завой.

ROUND-TRIP ROUTINGС Trendline™ популярни маршрути е лесно да намерите най-добрите местни пътища. Просто въведете желаното разстояние и Forerunner 955 ще Ви предложи курсове, които ще Ви върнат към началната точка.

UP AHEADПолучете информация с един поглед за интересни точки по време на курса. В допълнение, вижте показателите за ефективност, сплит времената и разстоянието/надморската височина — плюс обобщение на ключовите точки на курса, които предстоят.

CLIMBPRO ФУНКЦИЯ Използвайте ClimbPro функцията за изтеглените курсове, за да видите информация в реално време за текущите и предстоящите си изкачвания, вкллючително разстояние и надморска височина.

ФУНКЦИИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ И ПРОСЛЕДЯВАНЕАко не се чувствате в безопасност или ако часовникът Ви усети, че е възникнал инцидент, функциите за помощ и откриване на инциденти4 изпращат местоположението Ви до контактите за спешни случаи. Откриването на инциденти е активирано по подразбиране само за избрани профили на активност.

COURSESСъздайте или намерете съществуващи курсове в приложението Garmin Connect, така че никога да не останете без места за бягане. Или планирайте такъв на други платформи като Strava и Komoot, след което автоматично ги синхронизирайте с Вашия Forerunner.

ВГРАДЕН ПУЛСОМЕРЧасовникът постоянно следи Вашия пулс5 с нашия сензор за пулс от последно поколение и ще Ви предупреждава, ако остане твърде висок или твърде нисък, докато сте в покой. Той също така помага да се прецени колко усилено работите по време на дейности - дори докато плувате.

BODY BATTERY™ ЕНЕРГИЕН МОНИТОРИНГПроследявайте енергийните нива на тялото си, за да намерите най-доброто време за активност и почивка5.

МОНИТОРИНГ НА СЪНЯПолучете оценка за качеството на съня си и прозрения за това как можете да се справите по-добре. Дори следете различните етапи на съня, както и сърдечната честота, стреса, Pulse Ox6 и дишането.

PULSE OX СЕНЗОРТози вграден pulse ox сензор6 следи нивата на насищане на кръвта с кислород, за да поддържа усъвършенствано наблюдение на съня и аклиматизиране за надморска височина.

ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ЗДРАВЕТО НА ЖЕНИТЕИзползвайте приложението Garmin Connect, за да проследявате своя менструален цикъл или бременност. Регистрирайте симптомите, вижте тренировки и хранене и др. Дори вижте и регистрирайте подробности на китката си с приложението за проследяване на здравето на жените.

HEALTH SAPSHOT™ ФУНКЦИЯ Регистрирайте 2-минутна сесия, за да запишете ключови статистически данни, включващи пулс5, променливост на сърдечната честота, Pulse Ox6, дишане и стрес. След това генерирайте отчет с тези статистически данни, които да споделите чрез приложението Garmin Connect на Вашия съвместим смартфон.

МУЗИКА НА КИТКАТА ВИИзтеглете до 500 песни плюс плейлисти от Вашите акаунти в Spotify, Deezer или Amazon Music (изисква се абонамент).

GARMIN PAY БЕЗКОНТАКТНИ ПЛАЩАНИЯПреминавайте през касите за плащане с Garmin Pay решението за безконтактни плащания7 чрез участващи доставчици.

СМАРТ ИЗВЕСТИЯПолучавайте имейли, текстови съобщения и сигнали директно на часовника си, когато сте сдвоени с Вашия смартфон Apple® или Android™. Можете дори да отговаряте на текстови съобщения, ако имате телефон с Android.

КОНТРОЛИРАНЕ НА СМАРТ ТРЕНАЖОРУправлявайте своя Tacx® Smart тренажор чрез технологията ANT+® за симулация на курс, автоматични промени в съпротивлението и подкани за тренировка, когато използвате курсове или тренировки от часовника си.

GARMIN CONNECT ПРИЛОЖЕНИЕВижте информацията за Вашето здраве и фитнес, свържете се и се състезавайте с приятели, регистрирайте се за предизвикателства, за да печелите значки и още – всичко това в едно безплатно приложение, без абонамент.

CONNECT IQ™ МАГАЗИНИзтеглете персонализирани циферблати, добавете полета за данни и вземете приложения и уиджети от приложението Connect IQ Store, изтеглено на Вашия съвместим смартфон.

1 Предполага носене през целия ден с 3 часа на ден навън при условия от 50 000 lux.2 Предполага непрекъсната употреба за целия период при условия от 50 000 lux.3 Предполага се използване в условия на 50 000 lux.4 Когато е сдвоен със съвместим смартфон. За изискванията и ограниченията на функциите за безопасност и проследяване вижте Garmin.com/safety.5 Точност на проследяване на дейността.6 Това не е медицинско устройство и не е предназначено за използване при диагностициране или наблюдение на каквото и да е медицинско състояние; вижте Garmin.com/ataccuracy. Pulse Ox не се предлага във всички страни.7 Вижте текущите поддържани държави, платежна мрежа и банкова информация на Garmin.com/GarminPay/banks.TrainingPeaks® е регистрирана търговска марка на Peaksware, LLC. SPOTIFY и логото на Spotify са сред регистрираните търговски марки на Spotify AB. Amazon Music и всички свързани лога са търговски марки на Amazon.com, Inc. или неговите филиали. Apple® е търговска марка на Apple Inc., регистрирана в САЩ и други страни. Android е търговска марка на Google LLC.

МЕХАНИЗЪМ: КВАРЦ
ВОДОУСТОЙЧИВОСТ: 5 АТМ
ВИД: МЪЖКИ ЧАСОВНИК

Може да свалите информацията от тук

ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА СЪОТВЕТСТВИЕ