Телефони за поръчки:

088 4854 343

0876 699 466

Телефони за поръчки:

088 4854 343

0876 699 466

Твоята кошница е празна!

Телефони за поръчки:

088 4854 343

0876 699 466

Instinct® 2X Solar - Instinct® 2X Solar - Tactical Edition, Coyote Tan

Instinct® 2X Solar - Instinct® 2X Solar - Tactical Edition, Coyote Tan


Каталожен номер: 010-02805-02

Наличен

цена 889,00 лв.

Кредитен модул TBI Bank 19.68
Купи на изплащане с ТБИ Банк
Loading ....

БЕЗПЛАТНА доставка

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички поръчки!

Гаранция

100% оригинален продукт

оторизиран представител

международна гаранция

Поръчай на: 0884854343

Марка : GARMIN

КАКВОТО И ДА ПРАВИТЕ, ПРИТЕЖАВАТЕ ГО

Този голям, здрав GPS смарт часовник е достатъчно издръжлив, за да бъде в крак с Вас и достатъчно уникален, за да пасне на Вашия стил. Неговото соларно покритие поддържа по-голямата батерия за по-дълго — захранва разширени тренировъчни функции, вградено фенерче, multi-band GNSS, сензори за наблюдение на здравето/уелнес и много други.

Този часовник е издръжлив, което означава, че ще е винаги с Вас.

Тренирайте с вградените спортни приложения.

Смарт известия2, за да не пропускате важното.

Поддържайте преживяванията си с неограничен живот на батерията в режим на смарт часовник със слънчево зареждане1.

Разберете тялото си по-добре с 24/7 наблюдение на здравето.

Когато се стъмни, вграденото LED фенерче Ви помага да продължите.

ПРОЕКТИРАН ЗА ИЗДЪРЖЛИВОСТТози изключително здрав часовник разполага със захранван от слънчева енергия дисплей и здрав 50 мм полимерен корпус. Водоустойчив е до 10 ATM и е тестван по американските военни 810 стандарти за устойчивост на топлина, удар и вода.

СЪЗДАДЕН ЗА ВАСС дизайн, създаден за действие и функции, които поддържат Вашия енергичен начин на живот, този часовник винаги е готов за приключения. Освен това смелият му стил ясно показва на света, че правите нещата по свой собствен начин.

ВЗЕМЕТЕ ПОВЕЧЕ БАТЕРИЯИзкарайте по-дълго от всякога със слънчево зареждане с неограничен живот на батерията в режим на смарт часовник1. Плюс това, управлението на захранването Ви позволява да удължите живота на батерията, като контролирате какви настройки и сензори да черпят енергия.

MULTI-BAND ПОДДРЪЖКАПолучавайте и използвайте множество честоти, изпратени от навигационни спътници, които позволяват подобрена точност на позицията на потребителя, особено в области, където GNSS сигналите се отразяват, са слаби или обикновено не проникват.

ABC СЕНЗОРИНавигирайте по следващата си пътека с ABC сензори, включващи алтиметър за данни за надморската височина, барометър за наблюдение на времето и 3-осен електронен компас.

TRACBACK®Отстранете предположенията от Вашето обратно пътуване, като използвате тази функция, за да навигирате по същия маршрут обратно до началната си точка.

СМАРТ ИЗВЕСТИЯПолучавайте имейли, текстови съобщения и сигнали директно на часовника си, когато сте сдвоени със съвместимия Ви смартфон.

CONNECT IQ™ МАГАЗИНИзтеглете персонализирани циферблати, добавете полета за данни и вземете приложения и уиджети от приложението Connect IQ Store на Вашия съвместим смартфон.

GARMIN PAY™ БЕЗКОНТАКТНИ ПЛАЩАНИЯПреминавайте през опашките за каси и избрани транзитни системи с Garmin Pay безконтактни плащания чрез участващи доставчици.

ФУНКЦИИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ И ПРОСЛЕДЯВАНЕАко не се чувствате в безопасност или часовникът Ви усети, че е възникнал инцидент, функциите за помощ и откриване на инциденти3 могат да изпратят съобщение с Вашето местоположение до контактите Ви за спешни случаи, когато сте сдвоени с Вашия съвместим смартфон.

КАЛЕНДАРЕН ИЗГЛЕДПреглеждайте лесно плановете си за деня със специален екран на календара, когато сте сдвоени със съвместимия си смартфон.

СИНХРОНИЗАЦИЯ С ПРИЛОЖЕНИЕТО GARMIN CONNECT™Вижте информацията за Вашето здраве и фитнес всичко на едно място. Приложението Garmin Connect на Вашия съвместим смартфон е процъфтяваща онлайн общност, където хората в движение могат да се свързват, да се състезават и да споделят.

ВГРАДЕНИ СПОРТНИ ПРИЛОЖЕНИЯПравете каквото обичате с предварително заредени профили на активност за бягане, колоездене, плуване, силови тренировки, катерене на закрито, виртуално бягане, голф, йога, пилатес и др.

HIIT ТРЕНИРОВКИТози профил на активност проследява Вашите HIIT тренировки, включително AMRAP, EMOM, Tabata и персонализирани. Задайте броя на кръговете, интервалите работа/почивка и други.

VO2 MAXТренирайте по-интелигентно с VO2 max, индикатор за това как можете да очаквате да се представите. Той дори отчита промени в производителността, които могат да бъдат причинени от топлина или надморска височина.

ЕЖЕДНЕВНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ТРЕНИРОВКИЗа насоки за тренировки, които вземат предвид Вас и Вашето фитнес ниво, получавате ежедневни препоръки въз основа на текущото тренировъчно натоварване и тренировъчно състояние.

ВРЕМЕ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕСлед всяка тренировка времето за възстановяване Ви уведомява кога ще сте готови за друга тежка тренировка. То дори отчита интензивността на тренировката и фактори като стрес, ежедневна активност и сън.

СЪСТЕЗАНИЯ С ПРЕПЯТСТВИЯПроследявайте представянето си по време на събития с препятствия — със записани междинни времена между бягане и секции с препятствия, докато се състезавате.

ВГРАДЕН ПУЛСОМЕРПолучавайте прогнозни данни за пулса4 заедно със сигнали, ако сърдечната честота остане твърде висока или твърде ниска, докато сте в покой. Преценете колко усилено работи сърцето Ви по време на дейности.

СУТРЕШЕН ОТЧЕТПолучавайте общ преглед на сън, възстановяване и тренировка веднага щом се събудите — заедно с HRV статуса и времето. Можете дори да персонализирате отчета си, за да Ви покаже какво искате да видите.

РЕЗУЛТАТ И МОНИТОРИНГ НА СЪНЯПолучете пълна разбивка на Вашите леки, дълбоки и REM етапи на сън. Вижте всичко в специален уиджет, който включва Вашия резултат за сън и съвети.

BODY BATTERY™ ЕНЕРГИЕН МОНИТОРИНГОптимизирайте енергийните резерви на тялото си, като използвате променливостта на сърдечната честота, стреса, съня и други данни, за да прецените кога сте готови да бъдете активни или кога може да се наложи да си починете.

PULSE OXЗа аклиматизиране на надморска височина или наблюдение на съня, Pulse Ox сензора5 използва светлинни лъчи на китката Ви, за да прецени колко добре тялото Ви усвоява кислород.

HRV СТАТУСПолучете по-задълбочено разбиране за цялостното си здраве, обучение и възстановяване чрез променливост на сърдечната честота, докато спите, въз основа на технология, разработена от нашия Firstbeat Analytics™ екип.

ВГРАДЕНО ФЕНЕРЧЕЗа да Ви помогне да напътствате в условия на слаба осветеност, вградено мулти-LED фенерче осигурява променливи интензитети, които съответстват на ритъма Ви на бягане — плюс режим на червена светлина, за да Ви помогне да следите заобикалящата Ви среда през нощта.

РЕФЕРЕНТНА ТОЧКАПроследявайте известно място — като колата си или началото на пътеката — спрямо Вашето местоположение и лесно намерете пътя обратно до него.

СЪВМЕСТИМОСТ ЗА НОЩНО ВИДЕНИЕ (само за Tactical версиите)Превключвайте между изглед през деня и изглед през нощта с екран, предназначен да се чете от очила за нощно виждане.

СТЕЛТ РЕЖИМ (само за Tactical версиите)Активирайте стелт режима, за да спрете да съхранявате и споделяте Вашата GPS позиция и да деактивирате безжичната връзка и комуникация.

DUAL-FORMAT GPS (само за Tactical версиите)Синхронизирайте лесно местоположението си с други, като виждате както универсалния напречен меркатор, така и военната референтна система на един и същи екран.

БАЛИСТИЧЕН КАЛКУЛАТОР (само за Tactical версиите)Отключете Applied Ballistics® калкулатора чрез приложението AB Synapse™ – Garmin (изисква се такса за отключване), за да получите достъп до решения за прицелване на далечни разстояния.

РЕЖИМ JUMPMASTER (само за Tactical версиите)Изчислете точките за освобождаване на голяма надморска височина според военните указания, докато навигирате към целта си, след като скочите.

ТАКТИЧЕСКА ДЕЙНОСТ (само за Tactical версиите)Вижте време, темпо, час от деня, надморска височина и Вашето местоположение и в двата типа координати.

1 Предполага носене през целия ден, 3 часа на ден навън при условия от 50 000 lux 2 Когато сте сдвоени със съвместимия Ви смартфон.3 За изискванията и ограниченията на функциите за безопасност и проследяване вижте Garmin.com/safety4 Точност на проследяване на дейността5 Това не е медицинско изделие и не е предназначено за използване при диагностициране или наблюдение на каквото и да е медицинско състояние; вижте Garmin.com/ataccuracy. Pulse Ox не се предлага във всички страни.

МЕХАНИЗЪМ: СОЛАРЕН
ВОДОУСТОЙЧИВОСТ: 10 АТМ
ВИД: МЪЖКИ ЧАСОВНИК
СЕРИЯ: INSTINCT 2

Може да свалите информацията от тук

Важна информация за безопасността и продукт